Charitativní táborský sraz mustangů a US cars

9. 10. 2021

Po roční pauze Vás opět rádi zveme ke společné zábavě a pomoci. Dne 9. 10. 2021 od 13:00 Vás zveme do odpočinkové zóny Komora v Táboře (Sídliště nad Lužnicí) na Charitativní táborský sraz mustangů a US cars.
Během srazu v roce 2019 jsme vybrali neuvěřitelných 140 000 Kč pro Domácí hospic Jordán. Tento ročník je věnován pomoci pro Adama Gabriela Mihála z Tábora. 
Vstup na sraz je pro diváky dobrovolný. Na místě můžete podpořit akci zakoupením charitativní jízdy v délce 20 minut za 600 Kč, ze kterých poputuje 400 Kč na pomoci Adámkovi a 200 Kč řidiči vozu jako příspěvek na PHM.

V  roce 2019 majitelé amerických vozů přispěli svými dobrovolnými příspěvky na organizaci celé události v celkové částce 33 500 Kč. V letošním roce bychom Vás opět rádi požádali o dobrovolný příspěvek ve výši 200 Kč za vozidlo. 
V události na Facebooku se mohou majitelé vozů přihlásit vložením fotky své káry. Pokud k fotce zároveň napíšete „Charitativní sraz“, souhlasíte také s tím, že po příjezdu na místo konání akce, cca po 13:00 svezete ve svém voze návštěvníky, kteří si jízdu zaplatili. Cena jízdy je 600 Kč, z toho 400 Kč slouží k pomoci Adámkovi a 200 Kč Vám jako příspěvek na PHM. Délka jízdy bude cca 20 minut. 

Abyste se nemuseli o své mazlíky bát a měli pro ně dostatek prostoru, přesunuli jsme místo konání akce do odpočinkové zóny Komora v Táboře.

Všechny darované příspěvky budou předány rodičům Adama Gabriela Mihála.

Komu jsme pomohli?

V osmi měsících malému Adámkovi lékaři diagnostikovali centrální svalovou hypotonii, která způsobovala ochablé svalstvo. K nemoci se pak přidala těžká psychomotorická retardace a mikrocefalie. Adámek nemůže chodit, nemluví a mentálně je na úrovni ročního dítěte. Přesto je Adámek velký bojovník. I když by své dětství měl trávit jinak, jezdí po různých vyšetřeních, do lázní a na velmi náročné rehabilitace.