Charitativní táborský sraz mustangů a US cars

8. 10. 2022

Konečně jsme se dočkali a je tu další ročník Charitativního táborského srazu mustangů a US cars, tentokrát i s charitativním koncertem Voxela a dalších skvělých umělců. Sraz se bude konat 8. 10. 2022 od 13:00 v odpočinkové zóně Komora v Táboře (Sídliště nad Lužnicí). 
V minulém roce se podařilo během akce vybrat 214 080 Kč na pomoc Adámkovi. V předchozím roce to bylo více než 140 000 Kč na podporu Domácího hospicu Jordán. Tento rok vybrané příspěvky pomohou Adámkovi a Edrianovi z Tábora. 
Vstup na sraz je pro diváky dobrovolný. Na místě můžete podpořit akci zakoupením charitativní jízdy v délce 20 minut za 600 Kč, ze kterých poputuje 400 Kč na pomoci Adámkovi a 200 Kč řidiči vozu jako příspěvek na PHM.
Letošní sraz svou účastí podpoří i hudební umělci. Od 13:30 se můžete těšit na St. Johnny a od 17:00 na FuskyDus a Voxel a spol.  

V  roce 2021 majitelé amerických vozů přispěli svými dobrovolnými příspěvky na organizaci celé události v celkové částce 41 500 Kč. V letošním roce bychom Vás opět rádi požádali o dobrovolný příspěvek ve výši 200 Kč za vozidlo.
V události na Facebooku se mohou majitelé vozů přihlásit vložením fotky své káry. Pokud k fotce zároveň napíšete „Charitativní sraz“, souhlasíte také s tím, že po příjezdu na místo konání akce, cca po 13:00 svezete ve svém voze návštěvníky, kteří si jízdu zaplatili. Cena jízdy je 600 Kč, z toho 400 Kč slouží k pomoci Adámkovi a 200 Kč Vám jako příspěvek na PHM. Délka jízdy bude cca 20 minut. Mapu trasy najdete v příspěvku.

Všechny darované příspěvky budou předány rodičům Adama a Edriana na podporu jejich léčby.

Jak to dopadlo?

205

vozů se zúčastnilo

280.724 Kč

se vybralo a předalo

Komu jsme pomohli?

Adámek

V osmi měsících malému Adámkovi lékaři diagnostikovali centrální svalovou hypotonii, která způsobovala ochablé svalstvo. K nemoci se pak přidala těžká psychomotorická retardace a mikrocefalie.

Edík

- Poškození mozku (Hypoxicko-ischemické postižení mozku)
- Dětská mozková obrna (Spastická diparéza)
- Autismus

Poděkování za tento ročník:

Hlavní sponzor:

Další sponzoři:

Další sponzoři: